Петък, Май 07, 2021
Новини

Честито Възкресение Христово на всички Вярващи!

Преди хиляди години Бог изпраща група учители в Леванта, за да може да се разпространява непокътнато Словото Божие не само сред народите, преселили се там от Балканския регион, но и сред лутащите се в безпътица местни племена. Живеели тези учители в земята Европа, намираща се в Хебърската долина, през която и до ден днешен протича реката Хебър. Наричали се евреи.
В Леванта разкрили Божието учение на местните народи и особено на египтяните, чиято култура разцъфтяла. Но водачите на юдеите, техните последователи, наричани фарисеи, се отклонили от Божия друм и поели по постлания със злато и користи път на Сатаната.
Тогава, преди две хилядолетия, на Земята слязъл, въплътен в плът човешка, пратеник Божий. Бог изпратил част от Самия Себе си, от своята Божествена същност, въплътена в човешка плът. Изпратил своя Син! И Той дошъл, за да поправи сгрешеното от фарисеите и да възвести началото на нова ера. Не на забрани и наказания, а на мир и любов между чадата Божии!
Не било това по вкуса на фарисеите и на техния баща Дявола. Предатели и човеконенавистници като баща си, фарисеите извършват голямо предателство против Спасителя и против Всевишний Бог! Спасителят Исус прие смъртта на своята плътска обвивка, приемайки върху Себе си греховете на безпътното човечество и спасявайки го от унищожителния гняв Божий! Но фарисеите и народа на юдеите Бог прокле заради тяхното неверие!
А Светите Апостоли Христови разнесоха Словото Божие из целия познат им свят. Народ след народ приемаше християнството и се покланяше на Божия син, приел мъченическата смърт, за да изкупи техните собствени грехове. Мина време и от преследвана Християнската вяра бе обявена за официална в Световната империя. Но като всяка светска власт и тя бе под властта на Сатаната. Отначало в двете столици – Рим и Константинопол, а след това и в цялата църква, църковния клир попадна в ръцете на псевдопокръстените фарисеи, децата на Сатаната. Намножиха се ереси, коя от коя по-неверни и сатанински.
Сред семитските народи пророкът Мохамед разпространява нова вяра в Бог, когото те назовават Аллах. Мюсюлманите признават и почитат всички пророци преди тях. Признават и почитат и Спасителя ни, назовавайки го Иса и признавайки Го за пратеник на самият Всевишен. Именно в Корана е записано, че Бог е разделил хората на три общности, всяка със своя част от Писанието, за да ни изпита в отношенията помежду си. И именно там е записано, че Бог прокле юдеите за тяхното неверие. А също така, че не друг, а християните са най-близки по любов към вярващите мюсюлмани! И че когато настъпи Съдния ден и Божият пратеник отново се завърне, християни и мюсюлмани в общ строй ще се изправят срещу ръководените от земните крале и фарисеите армии на Сатаната.
Но и Ислямът, също като Християнството, падна под властта на сатанинската зараза. Вместо съвместна борба срещу врага Божий и человеческий, предатели и шпиони насъскаха в кръвопролитна и братоубийствена война помежду си Божиите деца. Фарисейската скверн продължава да пролива реки от човешка кръв и да трупа планини от човешки кости, заливайки се в сатанински смях. Докога ще позволяваме това? Докога ще сме обърнали гръб на Създателя си, само защото църковните йерарси вършат фарисейски дела и нехаят за Божието царство?
Отново от Българските земи преди хилядолетие започна протеста на Вярващите против користолюбието и фарисейщината и на двете църковни империи – Константинополската и Римската. И отново сатанинските изчадия подложиха на огън и меч техните праведни и мирни общини. Из цяла Европа не спираха да лумтят огньовете, разпалени от прокълнатите, в които изгоряха безчет Богомили. Изгоряха тленните им обвивки. Безсмъртните им души се възнесоха в Рая при своя Създател, където хиляди Български Светци – мъченици ежедневно, ежечасно, се молят Богу за спасението на нашия многострадален Български народ!
Достойни ли сме ние за това?!

Информация

Статистика

Членове : 74
Съдържание : 754
Препратки : 7
Брой прегледи на съдържанието : 767464