Неделя, Март 24, 2019
Новини

Пътят към спасението

Смазаният от непосилно бреме многострадален български народ отново намери сили в себе си да издигне своя глас срещу изтребващите го сатанински изчадия. Обезкървен от четвърт вековен геноцид, омаломощен от болести и отрови, лъган жестоко от нагли измамници, грабен от самозабравили се алчни разбойници, народът ни се вдигна на борба на живот и смърт.
Това не са празни думи, а самата действителност. За този четвърт век на национален погром, българите намаляха с цели три милиона – два в чужбина и един в гробищата. Да, в гробищата! Където и да отидеш и погледнеш некролозите, покойниците са все тридесет, четиридесет или петдесет годишни. Огромната част от покойниците са все българи в разцвета на силите си, скършени клони от Българското дърво, засадено от самият Господ Бог.
Това постигна злото, наречено „български” политически елит. Това зло разцъфтя, защото българите се отвърнаха от Бог! Обърнаха Му гръб, загрижени за своите користи, за своите дела и благополучия. И в резултат ни достигна неизбежното – вече сме загрижени за своето оцеляване. Вече не сме сигурни дали утре ще има хляб за децата ни. Не сме сигурни дали в утрешния ден и водата ще може да се пие.
А Отечеството ни?! Бавно, но сигурно, с похвално раболепие, властващите над нас предатели и родоотстъпници, отстъпват свещенната Българска земя на чуждоземни натрапници. Ако днес това не спре, утре ще е късно!
А Бог ни даде ясен знак. Три звезди огряха небосклона на България. Три пламтящи факли озариха тъмната нощ и осветиха лутащите се без път и посока Български души. Трима Българи се принесоха в жертва и поеха греховете ни, нашите грехове, за да бъдем спасени и да не погинем за радост на адовите сили.
И друг знак ни прати нашият Създател. Даде ни нов духовен водач. Даде ни го точно в този съдбоносен момент, когато вече е поставен големият въпрос – ще оцелеем ли като народ или ще продължим по пътя към пропастта. И когато пътят свърши, България вече няма да я има, а ние ще сме само прах и пепел.
Боже, опази България и озари Твоите деца с Божията си милост!

Снимка: vardarsko.org

При ползване или копиране на материали от страницата, моля посочвайте източника като поставите интерактивен линк!

Информация

Статистика

Членове : 74
Съдържание : 752
Препратки : 7
Брой прегледи на съдържанието : 508757