Петък, Февруари 22, 2019
Новини

PUSSY RIOT – ЛИЦЕТО НА ФАШИЗМА

 

автор: Йохан Бекман,

bekman.jpg - 7.00 Kb

авторът е финландски публицист, доктор на обществено-политическите науки, специализирал в криминологията, социологията на правото и политическата история.

източник: Литературен свят, преводна статия.

 

Бележка на публикуващия във В. слънце: Пуси райът в превод означава "въстанала п...тка".  Извинете ни за грубостта, но това означава името на тази пънк група и колко грозно звучи   всеки път, когато се споменава, дори от официалните медии.  И на английски звучи не по-малко грубо.

Опитът на престъпната групировка «Пуси Райът» да разпали ненавист срещу вярващите показа на целия свят истинското лице на «цветната революция» ­ - лицето на фашизма.

Присъдата на «Пуси Райът» може и трябва да се разбира като окончателен край на «цветната революция», т.е. край на хулиганството на псевдополитици, организирани от западните спецслужби.

В залата на съда дяволските лица на трите подсъдими «девойки» говореха на своя страшен език на «цветната революция» за политическите реалиии на нашата ера.

pussy-riots_770c6e9f40.jpg - 23.53 Kb

 

В действителност «Пуси Райът» е насилствено нападение на демокрацията в Русия, извършено срещу Православието, срещу всички вероизповедания в Русия, срещу държавността в Русия, срещу руския народ и неговото единство.

«Пуси Райът» няма никакво отношение към изкуството, към музиката и към политиката. Това е просто престъпление, на първо място, морално насилие и психотерор.

От друга страна това дело ни казва много за феминизма и затова в каква античовешка безизходица попадна феминизмът. Феминизмът се превърна в престъпление срещу човечеството. Видяхме това също така в Украйна, където порно-звезда от престъпната групировки «Фемен» свали кръст…

По време на четенето на присъдата забелязах извода на психиатричната експертиза на подсъдимите. Две от тях страдат от смесено разстройство на личността, една от тях ­ от нестабилност на емоциите. Това добре показва душевното състояние на «цветните революционери».

Наказанието - две години в колония - разбира се, шокира, и такава мекота само показва абсолютно либералната атмосфера в Русия днес. В много други страни, такива «художници» отдавна щяха да намерят смъртта си.

За щастие, бесовете от «Пуси Райът» скоро ще получат и нови обвинения по повод своята предишна престъпна дейност. Една от тях, например, по време на бременността си, се е занимавал с групов секс на видеозапис, което до голяма степен охарактеризира атмосферата на «цветните революции».

В края на 1980-те във фонтана на хотел «Прибалтийска» в Ленинград финландски студенти организираха гол «пърформанс», за който също получиха 2 години колония за хулиганство. Министърът на националното развитие на Финландия, известната русофобка Хеиди Хаутала, би могла сега да издигне именно този «пърформанс» по въпроса за свободата на словото. Вероятно, тези бивши голи студенти сами могат сега да съединят силите си от името на «цветната революция».

Финландия също полека се събуди от кошмара на «цветната революция». Президентът Ниинисте се държа изключително мъдро, когато отказа да коментира делото «Пуси Райът», заявявайки, че няма да коментира някакви незавършени съдебни дела.

Случилата се наша история, разбира се, е имитация на «Пуси Райът» - в Успенската църква в Хелзинки. Незаконен митинг, с чиято помощ професор от Хелзинския университет Тейво Тейвайнен се опита да разпали ненавист към Русия и към Православието. Този инцидент моментално направи Тейвайнен най-известният финландски професор в света, макар че това не би помогнало на незначителното му творчество. В Русия трябва да приемат глупостта му именно като доказателство, че края на «цветните революции» идва от Финландия. За Финландия би било отлична реклама, ако «професорът» сам си подаде оставката. Във всеки случай трябва да се очаква реакция от полицията и прокуратурата към лудостта на този «последен цветен революционер».

Във Финландия, впрочем, много главни редактори на печатни издания, както и министърът на вътрешните работи са благочестиви вярващи. Тяхната вяра, разбира се, влияе на атмосферата в страната, където поклонението на престъпното насилие и порнографията на «Пуси Райът» се смята за тежко престъпление.

Естествено, че от министъра на вътрешните работи Пайви Расанен, известен вярващ политически деятел от християндемократическата партия, не се очакват никакви коментари в полза на «Пуси Райът».

Позиция на публикуващия:

Колко бързо и лесно можеш да станеш известен, а понякога и богат когато продаваш или рушиш ИСТИНСКИТЕ ценности, крепяли и спасили хора и цели народи в  тежките години на тяхната история. Дано тези млади жени, станали несправедливо известни, като лъжемъченички, имат време и възможност да осъзнаят какво са направили и да се покаят.

 

 

Информация

Статистика

Членове : 74
Съдържание : 752
Препратки : 7
Брой прегледи на съдържанието : 501195